);

Workshops

Workshops

Under helgen arrangeras det två workshops på lördagen kl 14:00 och det går utmärkt att delta i dem fastän man spelar i ungdomsorkestern. Workshopsen ska fungera som ett roligt avbrott i dagens övningar. Workshoparna är avgiftsfria för deltagarna

/

IMPROVISERA? (teater)

Jacintha Damström håller en workshop i improvisation under Windfest.

Hur gör man när man ”bara hittar på”? Vad är impro egentligen? 

I denna workshop får du provsmaka på improvisation: Vi gör massor med roliga uppvärmningslekar, tränar associationer, övar på att lyssna och reagera på varandras erbjudanden. Ingen improerfarenhet krävs från tidigare, bara ett öppet sinne att testa på något nytt 🙂

Workshoppen leds av improvisatören Jacintha Damström, som har uppträtt och undervisat improvisation både inrikes och utrikes. Hon är också flöjtist till yrket, samt cirkusartist, och uppträder inom alla sina styrkor. 

Anmäl dig på förhand HÄR senast den 13.10 kl 16:00. Workshopen fylls i anmälningsordning. Max 20 deltagare.

Boomwhackers (rytmik)

Pop med ett nytt sound: i boomwhackers -workshopen kan du uppleva, hur den gemensamma pulsen och sången förvandlar plaströrens och kropprytmens klapprande till musik.

Pia Korteala har undervisat i rytmik vid Töölön musiikkiopisto i mer än tio år. Boomwhackers-arrangemang av finsk popmusik har varit huvudprogrammet för rytmikgruppen för vuxnas på Tölögatan i tio år. Ungdomsgruppen Rytmikapina har deltagit i de landsomfattande evenemangen Sounds och Nuori kulttuuri 2018 respektive 2021, och programmet innehöll också boomwhackers -arrangemang av hits från 80-talet. Pia har lett boomwhackers -workshops för grupper i olika åldrar i hela Finland.

Anmäl dig på förhand HÄR senast den 13.10 kl 16:00. Workshopen fylls i anmälningsordning. Max 20 deltagare.