);
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kurs i dirigering för storband i Jeppis

januari 26 - januari 27

Hej storbanden.

Petri Juutilainen och Ralf Nyqvist håller en kurs i dirigering för storband under två helger i vår: 18-20.1 Jeppis samt 22-24.3 Pargas. Vi söker intresserade deltagare att anmäla sig för avancerad dirigering med Petri och ”prova på” dirigering med Ralf. För Petris del behövs tidigare dirigent eller storbands erfarenhet och för Ralfs del krävs ingen tidigare erfarenhet av dirigering.

Nu är det ett bra tillfälle att uppdatera sin kapellmästar ”skils” eller för vise dirigenter i banden att få mer kunskap. Eller om man bara vill få lite förkunskap och träning framför ett storband i en trygg miljö där man får råd och hjälp av ledarna och de övriga. Praktisk dirigering med storband och teori ingår samt kvällsprogram med dirigent karaoke och dirigent pub förstås för den sociala samvaron.

En liten anmälnings avgift för bindande anmälan tillkommer men kost och logi ordnas av blåsmusik projektet.

Finns det intresserade storband som vill hålla en helg tillsammans med oss och fungera som provorkester för dirigenterna och samtidigt stifta bekantskap med nya dirigenter och ta del av nytt material så hör av er till Ralf Nyqvist.

Vi informerar mera senare.

Anmälan senast 15.1.2019 till Ralf Nyqvist

Detaljer

Börjar:
januari 26
Slutar:
januari 27

Arrangör

Blåsmusikprojektet