);

Blåsorkesterläger i Järvenpää

Blåsorkesterläger i Järvenpää

Suomen Puhallinorkesteriliittos blåsmusikvecka kommer att anordnas igen på STEP college campus i juli. Undervisningsspråk finska.

Blåsmusikveckan är folkhögskoleutbildning för musikentusiaster och studenter i alla åldrar och nivåer, med fokus på orkesteraktiviteter

Nybörjarorkestern Satumaiset och de mer avancerade Menevät och lägrets A-orkester Järvenpään puhallus övar två gånger dagligen. Dessutom innehåller kursen privata spellektioner, ensembler och workshops samt konserter.

Lektioner erbjuds i följande instrument: flöjt, oboe, klarinett, fagott, trumpet, saxofon, horn, trombon, barytonhorn, tuba och slagverk.
Om du fortfarande inte vet vilket instrument du skulle vilja spela så ger kursen möjlighet att delta i den kreativa musikproduktionsworkshopen, i Satumaiset- orkestern, och lära dig om olika instrument på ett guidat sätt.

Som workshops erbjuder vi improv-workshops för alla. Det finns två nivåer av rytmiska workshops. Vi erbjuder också möjligheten att bekanta dig med Live-elektronik.

Sirpa Berg är konstnärlig ledare och designer för blåsmusikveckan. Orkestrarnas dirigenter är Okko Kivikataja, Aleksi Saraskari och Marika Toivonen. Kursen anordnas i samarbete med Finlands Blåsorkesterförbund och STEP-utbildningen.

Mer information och anmälan från bifogad länk. Puhallinmusiikkiviikko – STEP-koulutus

Det finns goda kommunikationer till campus Järvenpää. Ainola tågstation ligger drygt en kilometer bort, och Järvenpääs centrum ligger cirka två kilometer bort.

Registreringen har redan börjat!